Hårersättning passar de personer som tappat allt eller det mesta av sitt huvud hår. För de personer som bara börjat bli tunnhåriga är inte en hårersättning den rätta behandlingen. I detta fall skulle en hårlaser behandling definitivt göra mer verkan och dessutom kommer det att bli mycket enklare för kunden själv då det bara tar några halvtimmar per dag och det blir ditt helt egna och äkta hår – inget löshår som skall limmas fast och tas loss. Laser har funnits på marknaden ett mycket långt tag nu och ingår i flera av den allmänna vårdens behandlingar. Laserbehandling är en revolution för personer med håravfall, tunt hår och de som önskar en lösning för alopecia areata behandling. Ögonlinser kan slopas och hornhinnorna bytas eller fett kirurgi kan utföras med endast tittålskirurgi.

Sedan har vi en annan form av behandling som är förenat med lite historiska frågetecken. Hårtransplantation har en stor fördel genom att behandlingen går relativt fort att utföra. 5-8 timmar sedan är det klart. Fullt resultat dröjer dock upp till 12 månader men även efter ett par månader kommer man att se att det  kommer att hända positiva saker i hårbotten.

Comments are closed.